4 usaldusväärset viisi nutitelefoni Xbox One'iga peegeldamiseks

Uurime välja, kuidas oma mobiiltelefoni tegevusi Xbox One'i üle kanda. Siin on 4 lahendust korralikult läbi vaadatud ja juhised selle tegemiseks. Loe Edasi

Kuidas kustutatud märkmeid taastada?

Tere kõik. Mõned kolleegid otsustasid halva nalja teha ja kustutasid kõik mu märkmikud. Olen selle pärast väga vihane, sest kaotasin oma tänaste ülesannete täitmise ... Kas saaksite öelda, kas on võimalik taastuda Loe Edasi

Kuidas IObyte System Care desinstallida?

Tere! Olen eelmisel kuul IObyte Advanced SystemCare toote installinud ja pole saanud kvaliteeti, mida loodeti pakkuda. Lõpuks olen siin, et küsida teilt, kuidas saan programmi turvaliselt ja tõhusalt eemaldada Loe Edasi

Kuidas taastada kustutatud failid Macis?

Olen just viinud hulga faile Maci prügikasti ja tühjendanud selle kohe pärast seda. Selgub, et kustutasin kogemata mõned olulised failid ja nüüd rõhutan. Kas on kuidagi võimalik Loe Edasi

Kuidas parandada võltsitud Apple'i tugiteatise viga # S47452D?

Olen pool aastat Maci kasutanud ja mul pole probleeme olnud. Kuid teist korda vaid ühe päeva jooksul visatakse veebisaitidel sirvides minu ekraanile hoiatav hüpik. Olen märganud, et nii on Loe Edasi

Kuidas parandada ekraanidraiveri reageerimist ja on taastunud?

Vahel minu arvuti ekraan vilgub ja siis ilmub teade, et & ndquo; Kuva draiver ei reageeri ja on taastunud & rdquo; minu Windows 10-s. Kas see on mingi tõsine süsteemiviga või viirus? Teie abi oleks väga teretulnud Loe Edasi

Kuidas aktiveerida Twitteris öörežiimi?

Tavaliselt sirvin Twitteris telefoni hämarates kohtades või öösel. Kuidas ma saan tavaliselt heledalt taustalt tumedamale üle minna? Öörežiim Twitteris on kindlasti funktsioon, mida kasutajad eelistaksid tumedamaid värve. Loe Edasi

Erinevad saidid, nagu MusicPleer, kust saate muusikat alla laadida!

Nende 10 Musicpleeri alternatiiviga saate liikuda oma lemmiklaulude juurde. Ärge raisake oma aega. Tunne neid nüüd! Loe Edasi